تغذیه

اگر بالای ۴۰ سال سن دارید: این رژیم غذایی مناسب شماست

شاید بعد ۴۰ سالگی آهسته آهسته توان بدنی افراد کاهش پیدا کند. در کنار ورزش و پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و غنی از میوه‌ ها، سبزیجات، دانه‌ ها، آجیل و پروتئین‌ های بدون چربی و مدیریت استرس، به ارتقای سلامت کمک کرده و از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ ها جلوگیری می‌ کند.

بعد از ۴۰ سالگی این رژیم غذایی را در نظر داشته باشید

کلاژن

مکمل کلاژن به حفظ سلامت پوست و کاهش علائم پیری پوست، بخصوص در سنین میانسالی، کمک می‌ کند. همچنین مصرف کلاژن، ماده آلی موجود در استخوان را افزایش می‌ دهد و در سلامت استخوان نقش چشمگیری دارد.

ویتامین D

سلامت استخوان برای زنان در سنین نزدیک به ۴۰ و بعد از آن مهم است. ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای تراکم استخوان است. دریافت این ویتامین از طریق رژیم غذایی یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید میسّر است. ویتامین D، خطر بیماری‌ های قلبی عروقی، بخصوص در زنان میانسال، را کاهش می‌ دهد.

آهن

کمبود آهن با کم‌ خونی یا بدون کم‌ خونی برای زنان در دوره پیش از یائسگی رایج است و اغلب نادیده گرفته می‌ شود. حتی اگر علائمی از کم‌ خونی و فقر آهن ندارید، بد نیست سطح آهن خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که سطح آهن و فریتین (شکل ذخیره‌ سازی آهن) در بدنتان پایین نیست.

اسید فولیک

اسید فولیک شکل پایدار و مصنوعی ویتامین B۹ است و به طور طبیعی در غذاها یافت نمی‌ شود، اما اغلب به غذاهای فرآوری‌ شده اضافه شده یا در مکمل‌ های مولتی‌ ویتامین مینرال استفاده می‌ شود.

امگا ۳

DHA و EPA اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که عمدتاً در منابع دریایی مانند ماهی‌ های چرب یافت می‌ شوند. این مواد مغذی برای حفظ تری گلیسیرید و فشار خون در محدوده نرمال ضروری هستند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا