چرا باید لیمو ترش را در رژیم غذایی خود بگنجانید

لیمو ترش یکی از میوه های پرخاصیت و پرطرفدار است که به دلیل طعم و عطر خاص خود در آشپزی، پزشکی سنتی و صنایع دارویی کاربرد گسترده ای دارد. طبع لیمو ترش در طب سنتی، سرد و خشک بوده و سرشار از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها، ویتامین A، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین های گروه B، فولات، ویتامین C، آهن، کلسیم، پتاسیم، مس، منگنز، منیزیم، فسفر، روی، فیبر و لیمونن است.
ویتامین های گروه B در ترکیب با یکدیگر عملکرد سیستم عصبی را بهبود می بخشند و انرژی بدن را افزایش می دهند. ویتامین E نیز به عنوان یک آنتی اکسیدان معرفی می شود و به حفظ سلامت پوست و محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب های ناشی از اکسیداسیون کمک می کند.
پتاسیم نقش مهمی در حفظ تعادل آبی و الکترولیتی بدن دارد و فیبر موجب بهبود عملکرد گوارشی و کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی می شود. همچنین، مصرف لیموترش می تواند به بهبود هضم و جذب مواد مغذی در بدن کمک کند، بوی بد دهان را کاهش دهد و به بهبود سلامت دهان و لثه کمک کند.