تغذیه
خواص شگفت انگیز بادمجان که شاید نمی دانستید!
بادمجان یکی از سبزیجات مورد بسیاری از افراد است. بادمجان، منبع غنی ویتامین های کا، ث، ب ۶ و چند ماده معدنی ضروری برای سلامتی است و همانند اکثر سبزیجات، فیبر زیادی دارد. علاوه بر این، آنتوسیانین های موجود در بادمجان باعث کاهش خطر سرطان، بهبود خطر عوامل قلبی-عروقی و جلوگیری از پیری مغز می شود.
اگر می خواهید تا بادمجان را امتحان کنید، می توانید آن را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید و آن را میل کنید. نوع پخته شده و گریل شده آن هم طعم عالی دارد و می تواند به صورت ترکیب اولیه برای تهیه نودل بدون لازانیا بکار رود، و فقط برای تهیه این نودل لازم است تا آن را به رشته های باریکی برش دهید و از آن برای لایه بندی در لازانیا استفاده کنید و ترکیبات مورد علاقه تان را بین این لایه های بادمجان قرار دهید.