تغذیه

برای سلامت بهتر، بفرمایید انگور میل کنید!

انگور از منابع پتاسیم محسوب می‌ شود. بنابراین خوردن آن باعث کاهش فشار خون خواهد شد. از سوی دیگر کمبود پتاسیم باعث بروز اختلال حواس و افسردگی در سنین بالا و سالمندی می‌ شود، به خصوص در افرادی که میوه و سبزی کم مصرف می‌ کنند، عادت به خوردن انگور می‌ تواند کمک کننده باشد.

انگور دارای ترکیب‌ هایی با خواص آنتی‌ اکسیدانی است که دریافت آنها از بروز سرطان‌ هایی که بر اثر آلودگی هوا و خوردن فرآورده‌ های گوشتی ممکن است به وجود بیاید، پیشگیری می‌ کند.

خواص انگور برای سلامت قلب

انگور قرمز به خاطر حجم بالای آنتی‌ اکسیدان موجود در آن است که به سیستم قلبی و عروق کمک می‌ کند. آنتی اکسیدان‌ های موجود در انگور قرمز التهاب را کاهش می‌ دهند و رگ‌ های خونی را آرام می‌ کنند، همچنین درست به اندازه‌ی آسپرین، خون را رقیق کرده و از لخته شدن پلاکت‌ ها جلوگیری می‌ کنند. این مواد مغذی معمولاً در پوست و دانه‌های انگور قرمز وجود دارند.

خواص انگور برای دیابت

هر فنجان انگور ۲۳ گرم قند را در خود دارد که به همین خاطر می‌ تواند گزینه‌ ی خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد. این میوه شاخص گلیسمی پایین ۵۳ را دارد و همین عدد نشان می‌ دهد که خواص انگور، می‌ تواند سرعت خوبی در بالا بردن میزان قند خون داشته باشد.

رسوراترول میزان حساسیت بدن به انسولین را افزایش می‌ دهد که به کمک آن بدن می‌ تواند از گلوکز بهتر استفاده کند و در نتیجه سطح قند خون را کاهش دهد. رسوراترول همچنین می‌ تواند تعداد گیرنده‌ های گلوکز در غشای سلول را افزایش دهد که می‌ تواند روی سطح قند خون، اثر مثبتی داشته باشد.

خواص انگور برای سلامت چشم

حقیقت کمتر شنیده شده درباره‌ی خواص انگور این است که ترکیبات گیاهی موجود در انگور می‌ توانند از بافت چشم در برابر بیماری‌ های شایع بیماری محافظت کنند. خواص انگور، به خاطر وجود ترکیبات زیادی از آنتی اکسیدان‌ های لوتئین و زیگزانتین است و این مواد می‌ توانند به محافظت از چشم در برابر آسیب‌ های ناشی از نور آبی که از صفحات نمایش ساطع می‌ شود کمک کنند.

خواص انگور برای کاهش فشار خون

خوردن یک فنجان انگور یا ۱۵۰ گرم از آن، چیزی در حدود ۲۸۸ میلی گرم پتاسیم را به بدن شما می‌ دهد که حدود ۶٪ از نیاز روزانه‌ی بدن شما به پتاسیم را تأمین می‌ کند. مصرف کم پتاسیم می‌ تواند به افزایش خطر فشار خون بالا بیانجامد و در نتیجه به مشکلات و بیماری‌ های قلبی و سکته‌ ی مغزی منجر شود.

کمتر از بیماری‌ های قلبی رنج برده و عمر طولانی‌ تری نسبت به سایرین دارند، وجود پتاسیم بالا باعث می‌ شود تا خاصیت انگور، بسیار زیاد باشد. همچنین انگور به خاطر داشتن مقدار زیادی از ترکیبات مفید برای بدن است که می‌ توانند از بدن در برابر برخی از انواع مشخص سرطان محافظت کنند. رسوراترول یکی از ترکیبات مفید موجود در این میوه است که تحقیقات زیادی روی آن انجام شده و قدرت آن در پیشگیری و درمان سرطان به خوبی اثبات شده است.

برای بهبود عملکرد قلب می‌ توانید از خواص انگور قرمز استفاده کرده و آن را در برنامه‌ ی غذایی خود جای دهید، اما به خاطر داشته باشید که انگور می‌ تواند میزان قند خون را افزایش دهد به همین جهت مصرف بیش از حد آن توصیه نمی‌ شود.

سخن پایانی

قرار دادن انگور این میوه‌ ی خوشمزه در سبد غذایی ما، می‌ تواند به پیشگیری از بسیاری بیماری‌ ها کمک کرده و به سلامت بدن کمک کند. با این وجود، یادآوری این نکته ضروری است که مصرف بی رویه‌ ی هر ماده‌ی غذایی می‌ تواند برای سلامت ما خطر آفرین باشد.

در نتیجه بهتر است پیش از استفاده از رژیم‌ های غذایی خود ساخته، با یک پزشک تغذیه مشورت داشته باشیم.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا