آیا شما هم در مورد سیر تک حبه ای چیزی نمی دانید؟

در مناطقی از چین و اروپا، نوعی سیر کاشت و برداشت می شود که درست شبیه پیاز است و به جای چندحبه ای، تکحبه ای است. این نوع سیر از نوعی پیاز سیر تولید می شود که محصول نهایی آن سیری شبیه پیاز و تک حبه ای است. برای استفاده از این نوع سیر به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا، خیلی راحت و بی دردسر می توانید پوست آن را مثل پوست پیاز بکنید.
بیشتر مردم با دیدن عکس این نوع سیر تصور کردند که با هوش مصنوعی درست شده است اما این نوع سیر، محصول منطقهای در استان یون نان چین است که آب و هوای آنجا در پرورش آن نقش بسزایی دارد.
در واقع آب و هوای بسیار گرم باعث می شود پیاز سیر در مراحل اولیه رشد به جای اینکه به چند حبه سیر تبدیل شود، به شکل یک سیر تک حبه ای در می آید. چین بزرگترین تولید کننده سیر تکحبه ای و البته چندحبه ای در دنیاست.
طعم سیر تکحبه ای ملایم تر و البته پایدارتر است اما مهم ترین مزیت آن به انواع سیرهای چند حبه ای، سهولت پوست کندن آن است.
سیر تکحبه ای در چین و کشورهای اروپایی چون آلمان، سوئد یا دانمارک رایج است اما کشورهای متعددی در دنیا هستند که هنوز با این نوع سیر آشنا نشده اند.