سلامت

صبحانه‌ های به ظاهر سالم که نباید میل کنید!

نمی‌ توان انکار کرد که صبحانه پس از حداقل هشت ساعت خواب، حیاتی‌ ترین وعده غذایی در روز است. اما این وعده غذایی صبحگاهی بسته به مواد تشکیل دهنده آن به مانند یک شمشیر دو لبه عمل می‌ کند و می‌ تواند سلامت شما را بهبود بخشد یا از بین ببرد، در حالی که بیشتر ما سعی می‌ کنیم روز خود را با یک صبحانه سالم آغاز کنیم.

اما آیا واقعا همه گزینه‌ هایی که برای صبحانه انتحاب می‌ کنیم سالم هستند؟

چند صبحانه رایج ظاهرا سالم، اما در واقع مضر هستند

رشته فرنگی (نودل)

رشته فرنگی (نودل) اغلب با سرخ کردن رشته‌ های خمیر درست می‌ شود، بنابراین مهم نیست از چه آردی برای تهیه رشته استفاده شده است، فرآیند سرخ کردن آن را ناسالم می‌ کند. مخصوصا وقتی دوباره با روغن، سبزیجات و ادویه جات پخته شود. بنابراین، بهتر است از مصرف نودل در صبح خودداری کنید، زیرا وجود چربی‌ ها، گلوتن و کربوهیدرات‌ ها با هم منجر به افزایش وزن می‌ شود.

ماست طعم دار

ماست‌ های طعم‌ دار بسته‌ بندی شده ممکن است گزینه‌ ای لذیذ برای ترکیب با جو، موسلی یا گرانولا به عنوان یک صبحانه سالم به نظر برسند، اما این ماست‌ های طعم‌ دار با افزودن طعم‌ های مصنوعی، قندهای تصفیه‌ شده و مواد نگهدارنده ساخته می‌ شوند. خوردن منظم آنها ممکن است منجر به مصرف بیش از حد قند شود که خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌ دهد.

آب میوه ها

آب میوه‌ ها اغلب به عنوان یک گزینه صبحانه سالم در نظر گرفته می‌ شوند، زیرا سرشار از مواد مغذی به دست آمده از میوه‌ های تازه هستند، اما تعجب خواهید کرد اگر بدانید که فقط یک لیوان آب میوه پر از ساکارز و فروکتوز است که ممکن است سطح قند را نیز افزایش دهد. علاوه بر این، کمبود فیبر آن را به یک انتخاب ضعیف تبدیل می‌ کند، اگر می‌ خواهید دریافت آنتی‌ اکسیدان‌ ها و ویتامین‌ ها را در رژیم غذایی تقویت کنید، بهتر است برای صبحانه از میوه‌ های تازه استفاده کرده تا مقداری فیبر سالم به رژیم غذایی اضافه کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا