شاید کم نشدن وزن شما به خاطر این اشتباهات باشد!

در جامعه امروزی که به دلیل کاهش تحرک و افزایش مصرف فست فودها و تغذیه نامناسب، بیشتر شاهد بروز چاقی و چربی خون در اقشار مختلف هستیم، بسیاری از افراد به دنبال رژیم غذایی مناسب برای بهبود سلامت و وزن بدن خود هستند. اما به نظر می رسد اشتباهات رایجی درباره کاهش وزن وجود دارد.
نوشیدن سرکه سیب، پرهیز از نان و کربوهیدرات، پرهیز از تنقلات، خوردن وعده های غذایی کوچکتر و محدود کردن چربی در رژیم غذایی به کاهش وزن کمک نمی کند.
سرکه سیب باعث کاهش وزن، حذف سموم از بدن، یا نرمال کردن سطح pH اسید معده نمی شود. با این حال، برخی از مطالعات نشان داده اند که این محصول به تنظیم سطح گلوکز خون پس از خوردن یک وعده غذایی غنی از کربوهیدرات کمک می کند.
خود کربوهیدرات ها درشت مغذی های ضروری هستند که بدن برای انرژی به آن ها نیاز دارد. در رژیم غذایی اکثر افراد سالم، کربوهیدرات ها باید ۴۵ تا ۶۵ درصد از کل کالری روزانه را تشکیل دهند. رها کردن آن ها نه تنها روند کاهش وزن را تسریع نمی کند، بلکه منجر به ضعف و کاهش قدرت بدنی می شود.
یک رژیم غذایی متعادل شامل مصرف انواع غذاهای کربوهیدراتی است؛ اما نوع پیچیده آن که از زنجیره های بلند مولکول های قند تشکیل شده است، باعث می شود مدت بیشتری احساس سیری کنید. سبزیجات، حبوبات (لوبیا، عدس، نخود) و غلات (برنج قهوه ای، جو دوسر) سرشار از کربوهیدرات های پیچیده هستند.
غذاهای دارای کربوهیدرات ساده مانند نان به خودی خود باعث افزایش وزن نمی شوند.
یکی دیگر از اشتباهات رایج هنگام کاهش وزن، اجتناب از هر نوع چربی است. چربی ها نقش مهمی در حفظ سلامت سلولی، عملکرد سیستم ایمنی، انتقال عصبی، عملکرد مغز و مبارزه با التهاب دارند. منابع چربی های غیر اشباع سالم شامل ماهی های چرب، مغزها و دانه ها، روغن های گیاهی و برخی از گوشت ها و تخم مرغ می شود. چربی های اشباع شده که باید در حد اعتدال مصرف شوند، در گوشت های فرآوری شده، محصولات لبنی، غذاهای سرخ شده و شیرینی ها یافت می شوند.
دفعات غذا خوردن تاثیر قابل توجهی بر میزان متابولیسم یا میزان کالری سوزانده شده ندارد. به همین دلیل، حذف میان وعده ها یا خوردن وعده های غذایی کوچکتر از منظر کاهش وزن هیچ فایدهای ندارد.