سلامت

دیابت را با این خوراکی های تلخ کنترل کنید!

دیابت از جمله شایع ترین بیماری های متابولیک محسوب می شود. دیابت، پر فشاری خون و اختلالات چربی های خون را بیماری های تمدن جدید می نامند.

ماجرا از آنجا آغاز می‌ شود که هورمونی به نام انسولین عملکرد خود را از دست می‌ دهد. این هورمون توسط غده پانکراس یا همان لوزالمعده ترشح می‌ شود. وظیفه اصلی آن، این است که گلوکز را به سمت سلول‌ های بدن هدایت کند. زمانی که انسولین در انجام وظیفه خود ناتوان است، گلوکز به جای ورود به سلول، در خون انباشته می‌ شود و به این ترتیب سطح آن در بدن بالا می‌ رود.

این خوراکی های تلخ در کنترل دیابت موثر هستند

آلوئه ورا

طعم آلوئه ورا طعمی بین شیرین، ترش و تلخ است، اما مصرف آن در بهبود سطح قند خون بسیار مفید است، زیرا حاوی ۷۵ ماده با فواید زیادی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم‌ ها و کربوهیدرات‌ های طبیعی است.

ادویه کاری

مطالعات پزشکی از تاثیر مثبت ادویه کاری در کاهش سطح قند خون به ویژه پس از خوردن غذا در صورت مصرف برای دوره‌ ای از ۱۵ تا ۳۰ روز خبر می‌ دهند.

چای سبز

کاتچین موجود در چای سبز یک آنتی اکسیدان قوی است و علاوه بر درمان اختلالات مرتبط با بیماری دیابت مانند حساسیت به انسولین نقش مهمی در کاهش سطح قند دارد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا