با مصرف این میوه ها مغز خود را به خوبی شارژ کنید

تمام تصمیم گیری ها، تفکر، احساسات و توانایی های ذهنی ما وابسته به مغز است و تمام فرمان ها برای انجام کارها از سوی مغز به اندام های ما صادر می شود. در کنار همه روش هایی که برای تقویت حافظه و سلامت مغز توصیه می شوند، ضروری است که مصرف خوراکی های مفید برای مغز را هم در این بین بگنجانیم تا عملکرد مغز را تقویت کنیم.
این میوه ها برای بهبود ضریب هوشی و سلامت مغز مفید هستند
هندوانه
هندوانه منبع خوبی از لیکوپن است. لیکوپن یک کاروتنوئید است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند. کولین یکی دیگر از آنتی اکسیدان های موجود در هندوانه است که در ارتقای یادگیری و حافظه نقش دارد.
انار
انار سرشار از آنتی اکسیدان است و می تواند به محافظت از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند. خوردن آب انار، حافظه و عملکرد شناختی را بهبود می بخشد و مصرف منظم آن به مدت چهار هفته باعث بهبود عملکرد حافظه در بزرگسالان و میانسالان می شود.
پرتقال
پرتقال با دارا بودن ویتامین C، برای حفظ سلامت مغز و عملکرد شناختی ضروری است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که می تواند از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند. مصرف بیشتر ویتامین C با عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن مرتبط است. همچنین خوردن پرتقال به دلیل دارا بودن فلاونوئیدهایی، چون هسپریدین و نارینژنین در حفظ بافت های مغز نقش دارد.
توت فرنگی
توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین C و آنتوسیانین است؛ این ترکیبات طبیعی می توانند به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو در مغز کمک کنند.
سیب
سیب منبعی غنی از کوئرستین است ترکیبی طبیعی که از سلول های مغز در برابر آسیب محافظت می کند و عملکرد شناختی را بهبود می بخشد. کوئرستین یک فلاونوئید است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. مطالعات نشان می دهد مصرف منظم آب سیب به مدت چهار هفته باعث بهبود عملکرد حافظه در افراد مسن، که اختلالات شناختی خفیفی دارند، می شود.
کیوی
کیوی سرشار از ویتامین C است و به محافظت از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند. کیوی همچنین منبع خوبی از فولات است و در ارتقای سلامت مغز و عملکرد شناختی نقش دارد. همچنین مصرف منظم کیوی باعث کاهش استرس اکسیداتیو در افراد می شود.
موز
موز سرشار از پتاسیم است و مصرف آن در حفظ عملکرد صحیح مغز نقش پررنگی دارد. پتاسیم به تنظیم فعالیت الکتریکی مغز و بهبود عملکرد شناختی کمک می کند. موز همچنین منبع خوبی از ویتامین B ۶ است که برای سنتز انتقال دهنده های عصبی ضروری است. همچنین وجود منیزیم در موز، ذهن را هوشیار نگه می دارد زیرا این ماده، فعالیت الکتریکی مناسبی بین سلول های عصبی در مغز ایجاد می کند.
انگور
انگور سرشار از رسوراترول است؛ یک ترکیب طبیعی که عملکرد شناختی را بهبود می بخشد و التهاب مغز را کاهش می دهد. رسوراترول یک پلی فنول است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.