این مواد غذایی علت اصلی نفخ شکم هستند

نفخ معده هنگامی اتفاق می افتد که کربوهیدرات ها نتوانند به شکلی صحیح توسط روده کوچک هضم شوند. اگر از یک سبک زندگی سالم و رژیم غذایی متعادل پیروی می کنید، این مسأله باید برای کنترل نفخ شکم کافی باشد.
برخی از مواد غذایی که باعث نفخ شکم می شوند
غذاهای فرآوری شده
خوردن غذاهای فرآوری شده یا فست فود به عنوان ناهار و یا بعد از یک روز طولانی و خسته کننده، به عنوان یک وعده غذایی آماده برای ما آسان و دلپذیر است، این غذاها، تغییر یافته و فرآوری شده اند و غالبا حاوی مواد شیمیایی نامناسب هستند و در صورتی که مقدار زیادی از آن ها را مصرف کنید، ممکن است نفخ معده به سراغتان بیاید.
گندم
غذاهایی مانند ذرت و گندم حاوی فروکتان هستند. این مواد کربوهیدرات هایی هستند که هضم آن برای بسیاری از افراد دشوار است.
فروکتان ها در محصولاتی مانند نان، ماکارونی، پیاز، سیر، جو، پسته و کلم بروکلی یافت می شوند و بسیاری از افرادی که فکر می کنند معده آنها به دلیل عدم تحمل گلوتن، نفخ کرده، در واقع توسط فروکتان ها دچار این حالت شده اند.
شکر
همه ما گاهی عاشق خوردن دسر هستیم که این مسأله می تواند یکی از سخت ترین مواردی باشد که بتوان آن را از رژیم غذایی حذف کرد. مقدار زیاد قند می تواند منجر به عدم تعادل باکتری های مفید و باکتری های مضر در روده شود که ممکن است منجر به نفخ و گاز زیاد شود.
لبنیات
بیشتر لبنیات حاوی لاکتوز هستند که هضم آن برای بدن دشوار است. اگر می خواهید با نفخ شکم مبارزه کنید، باید از محصولاتی مانند بستنی، پنیر و شیر خودداری کنید.
جایگزین کردن محصولات حاوی سویا نیز ممکن است به جلوگیری از نفخ شکم کمک کند. افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند، آنزیم کافی در بدن ندارند تا قندهای تولید شده در اکثر محصولات لبنی را تجزیه کنند. محصولات لبنی همچنین میتوانند برای مدتی در معده مستقر شوند و باعث ایجاد چربی ناخواسته معده شوند.