سلامت
این خوراکی یک تامین کننده عالی ویتامین C است
زرشک سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی مانند آهن است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارشی و کاهش التهابات کمک می کند.
زرشک سرشار از آنتی اکسیدان ها، به ویژه ترکیباتی به نام «بربرین» است. این ماده خاصیت ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد ویروسی دارد و می تواند در مقابله با انواع بیماریها از جمله عفونت های گوارشی، عفونت های ادراری و حتی برخی مشکلات پوستی مؤثر باشد.
علاوه بر این، مصرف منظم زرشک به کاهش کلسترول بد خون، تنظیم قند خون و کاهش فشار خون کمک می کند و همین ویژگی ها، آن را به یک مکمل طبیعی برای بیماران دیابتی و افرادی با مشکلات قلبی و عروقی تبدیل کرده است.