سلامت
کاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی با خوراکی ها

مصرف سبزیجات برگ دار و سایر منابع پتاسیم می تواند ریسک ابتلا به بیماری های قلبی، آریتمی را کاهش دهد.
غذاهای غنی از پتاسیم، از جمله ماهی سالمون، بروکلی و اسفناج، به بدن کمک می کنند تا سدیم اضافی را از سیستم خود دفع کرده و احتمال بروز بیماری های قلبی را کاهش دهند.
سطح بالاتر پتاسیم در خون با کاهش چشمگیر خطر حوادث قلبی، بستری شدن در بیمارستان یا مرگ ناشی از هر علت مرتبط است.
مصرف بالاتر پتاسیم در رژیم غذایی می تواند نه تنها برای بیماران قلبی مفید باشد، بلکه احتمالاً برای عموم نیز سودمند است. از این رو، کاهش مصرف سدیم و افزایش پتاسیم در رژیم غذایی توصیه می شود.
سلب مسئولیت: همیشه قبل از شروع هر روتین با پزشک خود مشورت کنید.




